Online special

Een uniek & life changing programma voor kinderen en ouders

Online special

Jouw kind krijgt in 8 weken de tools voor meer zelfvertrouwen, rust & ik-kracht

Veel kinderen van deze tijd zijn “gevoelig”. In de huidige maatschappij met oude opvoedmethodes en systemen lopen ze vaak vast. Dat kan zich uiten in onrustig, druk of negatief gedrag, spanning, overprikkeld raken, emotionele uitbarstingen. Of ze trekken zich juist terug, hebben last van angsten, een negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen.

Herken je dit? 

 • Zit jij soms ook met je handen in het haar, omdat de emoties en het gedrag van jouw kind zo heftig zijn?
 • Heeft je kind last van boosheid, frustraties of verdriet?
 • Lukt het hem/haar niet om dit op een goede manier te uiten of te verwoorden?
 • Heeft je kind last van een laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen en/of angsten?
 • Of last van onrust, druk of negatief gedrag en/of snel overprikkeld zijn?

Herken je één of meerdere punten? Grote kans dat er iets in jullie gezin- of familiesysteem uit balans is! 

Online special

Jouw kind krijgt in 8 weken de tools voor meer zelfvertrouwen, rust & ik-kracht

Veel kinderen van deze tijd zijn “gevoelig”. In de huidige maatschappij met oude opvoedmethodes en systemen lopen ze vaak vast. Dat kan zich uiten in onrustig, druk of negatief gedrag, spanning, overprikkeld raken, emotionele uitbarstingen. Of ze trekken zich juist terug, hebben last van angsten, een negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen.

Herken je dit? 

 • Zit jij soms ook met je handen in het haar, omdat de emoties en het gedrag van jouw kind zo heftig zijn?
 • Heeft je kind last van boosheid, frustraties of verdriet?
 • Lukt het hem/haar niet om dit op een goede manier te uiten of te verwoorden?
 • Heeft je kind last van een laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen en/of angsten?
 • Of van onrust, druk of negatief gedrag en/of snel overprikkeld zijn?

Herken je één of meerdere punten? Grote kans dat er iets in jullie gezin- of familiesysteem uit balans is! 

Wanneer er een disbalans in het gezin- of familiesysteem is, laat een kind dit zien met zijn/haar gedrag en emoties.  

Op het moment dat jij op een andere manier naar jouw kind en zijn/haar emoties en gedrag gaat kijken en reageren, doorbreek je samen familiepatronen en herstel je de balans in jullie gezin.

Wanneer je gaat opvoeden vanuit liefde, gelijkwaardigheid en natuurlijke grenzen, komt er meer rust en fijne energie in huis. Ervaar jij als ouder meer verbinding met jezelf en kan je ook meer verbinding met je kind gaan ervaren!

De belangrijkste informatie en tools heb ik samengevoegd in een waardevolle online special voor ouder en kind:

❤ De Schatkist Challenge Lekker in je Vel

❤ Online ouder programma: Opvoeden vanuit Flow, Liefde & Gelijkwaardigheid

In deze korte video vertel ik je graag meer over de online special!

Ik ben Angela Reus,
Holistisch Therapeut & Relax kids coach

Vanuit mijn eigen zoektocht naar innerlijke rust en geluk, ben ik op het spoor gekomen van lichaamsgerichte en holistische therapie. Dit voelde als thuiskomen. De veranderingen in mezelf en bij mijn kinderen waren ongekend. Hier wilde ik alles van weten! Vanuit deze drive ben ik gestart met een lichaamsgerichte opleiding innerlijk kind werk, de Relax kids coach opleiding, haptische massage, EMDR (traumatherapie) en de opleiding tot holistisch therapeut.

Ik heb de missie om volwassenen en kinderen in verbinding te brengen met hun gevoel, lichaam en ware zelf. Je laten thuiskomen bij jezelf, zodat je oude pijn kunt loslaten en meer innerlijke rust, kracht en ruimte kunt gaan voelen. Dit doe ik door het geven van individuele therapie in mijn fijne praktijkruimte in Enkhuizen. Voor ouders & kinderen heb ik een succesvol 8 weken programma om meer verbinding met jezelf en met je kind te ervaren.

Voordelen

 • Een unieke ervaring om samen met je kind (of gezin) te beleven!
 • Laat je kind voelen en ervaren dat hij/zij helemaal goed is zoals hij is
 • Minder strijd & emotionele uitbarstingen, meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld
 • Door de schatkist die je kind na elke challenge mag vullen, is het een feestje om mee te doen!
 • Handige Schatkist Challenge weekkalender & praktisch werkboek
 • Oefeningen en tools om familiepatronen bewust te maken én te doorbreken
 • Ook mogelijk om meerdere kinderen uit het gezin tegelijk mee te laten doen
 • Persoonlijk contact bij vragen of lastige situaties ❤

Modules

Het programma bestaat uit 8 ouder-modules met per module een video van 15-20 minuten, uitgebreide achtergrond informatie en een leuke en praktische weekoefening. De Schatkist Challenge bestaat uit 8 challenges om samen met je kind te doen, die aansluiten op de informatie uit de ouder-modules.

Ontspanning is de eerste stap naar meer rust in jezelf en in huis. Jouw kind leert dat er meerdere manieren zijn om te ontspannen, bijvoorbeeld door te bewegen, spelen, ademen en visualiseren. Doormiddel van ademhalingsoefeningen creëren jullie letterlijk meer ruimte in je lichaam, waardoor vastgezette emoties en gevoelens, weer makkelijker in beweging kunnen komen. Ook zetten we intenties voor de komende 8 weken.

Wanneer je overprikkeld bent, reageer je soms anders dan je zou willen. Door de stoplichtmethode leert jouw kind het verschil tussen kalm, gespannen en overprikkeld zijn en zo op een makkelijke manier woorden te geven aan wat hij/ zij voelt. In de ouder-module liefdevolle communicatie bespreken we hoe je met een liefdevolle, gelijkwaardige communicatie een groot verschil kan maken in het zelfbeeld van jouw kind. Ook leren we hoe je dezelfde taal kan gaan spreken in situaties met spanning en overprikkeling.

We worden allemaal geboren met een “schatkist” aan kwaliteiten in onszelf. Deze kun je inzetten in uitdagende situaties. Door te kijken naar de valkuil achter een kwaliteit, leert je kind dat onder “ongewenst” gedrag ook een positieve kwaliteit zit. Tijdens de ouder-module wordt je bewust gemaakt van de (onvervulde) behoeftes die er achter negatief gedrag kunnen zitten, krijg je inzicht in het oer-verlangen naar verbinding en het oer-verlangen naar écht jezelf zijn (autonomie) en hoe dit soms kan botsen bij jou en bij je kind. Ook doen we een fijne oefening om voorbij het gedrag van je kind te gaan kijken.

Wanneer je meer ruimte leert te geven aan de emoties en gevoelens die je hebt, kunnen ze ook makkelijker door je heen bewegen en weer oplossen of los gelaten worden. Met behulp van een massage & affirmaties gaan we aan de slag met voelen en vertrouwen op je gevoel. Als ouder wordt je je bewust van jouw eigen innerlijk kind en (onbewuste) overlevingsmechanismen die je waarschijnlijk nog regelmatig inzet. Leer je over de invloed van je opvoeding op het gedrag van je kind én hoe je kind ook onbewuste gevoelens en emoties van jouzelf kan spiegelen met zijn/haar gedrag. Met een praktisch stappenplan krijg je de tools om op een goede manier om te gaan met de gevoelens en emoties van jouw kind.

Wanneer je een duidelijke grens kan aangeven vanuit een gelijkwaardige en kalme energie, zullen kinderen en andere mensen hier beter rekening mee gaan houden dan wanneer je een grens aangeeft vanuit macht (wat vaak juist meer conflict oplevert). De grenzenoefening die we deze les doen is erg verhelderend voor de kinderen én de ouders. Boosheid is een emotie die vaak (onbewust) onderdrukt wordt en als onwenselijk wordt gezien, doordat kinderen leren dat boosheid er mag zijn én je dit op een gezonde manier kan uiten kan dat een hoop conflicten schelen.

Alles is energie. Gevoelige kinderen & volwassenen nemen soms onbewust energie en gevoelens van anderen over en raken zo snel overprikkeld. We gaan oefeningen doen om ons energieveld op te schonen en te beschermen en leren dat als je goed “geaard” bent, dus in contact met jouw eigen lichaam en de aarde, je makkelijker de energie en prikkels die je niet meer nodig hebt kunt loslaten.

Wanneer je vertrouwen hebt in jezelf en je eigen kunnen en jij kan voelen wat goed is voor jou, kan je jezelf ook dragen als je in een minder prettige situatie komt. In onze hectische wereld, waar veel angst en onrust is, is het hebben van vertrouwen in jezelf en in het leven soms niet vanzelfsprekend. Ook krijg je tools om nog bewuster belemmerende (familie) patronen te kunnen doorbreken.

De laatste les & ouder module gaat over geluk en manieren waarmee jij meer geluk en fijne flow in je leven kunt ervaren. Door leuke oefeningen, een terugblik op de afgelopen 8 weken en het zetten van intenties voor de komende periode, kun je samen met de kind de fijne energie van de afgelopen weken vast houden.

Ervaringen van ouders en kinderen

Roos - Moeder
van Jayden (6 jaar)

“Mijn zoontje heeft mee gedaan aan de 8 weekse training. Wat ben ik blij dat we dit hebben gedaan, Jayden vond de lessen heel erg leuk en keek er elke week weer naar uit. Hij maakte een afscheidscadeau met hartjes omdat hij van Angela hield, want ze hielp mij zo goed en was zo lief voor mij zei hij. Als ouder vond ik het ouder programma heel erg fijn en overzichtelijk. Het heeft vele inzichten gegeven. Een enorm pluspunt was ook dat het contact met angela heel goed verliep, bij vragen reageerde ze snel en nam de tijd om alle vragen te beantwoorden. Ook als ik even wilde sparren of iets wilde delen stond ze voor ons klaar. Deze training is echt een aanrader!”

Anita - Moeder
van Yuna (6 jaar)

“Heel blij dat ik met Angela contact heb gezocht voor mijn dochter. Ik heb haar zien groeien. Ze ging altijd met plezier heen. Niet alleen voor haar, maar ook voor mij als ouder was het goed. Heel blij met de tips en handvaten die ik kreeg! ❤ ”

 

Danielle - Moeder
van dochter (11 jaar)

“Lieve Angela, we willen je onwijs bedanken voor de 8 weekse cursus met handige tips en handvaten, waardoor er meer rust en begrip voor elkaar gekomen is. Het was voor ons echt de moeite waard ❤”

Moeder
van zoon (8 jaar)

“Wat vond hij het jammer dat hij klaar was vandaag! Mijn zoon heeft zo ontzettend veel van je geleerd! En zeker na je gesprek aan de telefoon over je grenzen bepalen en deze ook vertellen aan elkaar is echt een eye opener… er is zoveel meer duidelijk… en dat is echt heel fijn!!! Mijn zoon was elke week heel blij om naar je toe te gaan! Je bent lief en zorgzaam en je hebt hem een thuis gevoel gegeven… want hoe spannend is het om naar iets toe te gaan wat onbekend is en dan ook nog met kindjes die je niet kent. Wij zijn super trots op onze zoon wat hij heeft bereikt tot nu toe! Hij is duidelijker in zijn woorden en zijn gevoel. Dank je wel voor je leerzame weken! Ook voor ons als ouders!!”

Jamila - moeder
van Ties (8 jaar)

“Wat ik geleerd heb van Angela is om de verbinding te zoeken met m’n zoon, maar ook die met mezelf en zo dichter tot elkaar te komen. Voor mij werkte het goed door de praktische opdrachten, ik leer door te doen. En door een stukje achtergrond theorie en visie. Onze zoon heeft geleerd om zelf invloed te hebben op z’n gedrag en ik dat ik hem meer dat vertrouwen en de verantwoordelijkheid mag geven. Als ik zie hoe onze zoon in die paar weken een positieve ontwikkeling heeft doorgemaakt en dat zelf ook merkt ben ik heel blij dat we de keuze hebben gemaakt om naar Angela te gaan!”

Online special: van 200 nu voor 150 euro!

Het programma bestaat uit 8 modules, welke je in 8 weken samen met je kind kunt doorlopen. Doe je er langer over? Geen probleem, de informatie blijft één jaar beschikbaar.

Mijn intentie is om zoveel mogelijk ouders en kinderen de mogelijkheid te geven mee te doen. Voel je dat dit programma iets is voor jou en je kind, maar is het met jouw inkomen een te hoge uitgave? Stuur me een berichtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Het programma

Een uniek, compleet en uitgebreid programma om samen met je kind te volgen

 • 8 modules & thema’s voor 8 weken (kan ook op eigen tempo)
 • Jouw kind doet mee met de Schatkist Challenge
 • Hierbij gebruik je het Schatkist Challenge werkboek en de weekkalender
 • Je kunt jouw kind een schatkist geven, waar elke challenge een steen of symbool in kan wat staat voor een kwaliteit
 • Jij als ouder doet mee met de online ouder-modules Opvoeden vanuit Flow, Liefde en Gelijkwaardigheid
 • Per module 15-20 minuten video materiaal, achtergrond informatie en praktische oefeningen
 • De onderwerpen van de Schatkist Challenge en Ouder-modules sluiten op elkaar aan
 • Voor ouders en kinderen van 3 – 15 jaar
 • Inloggen via een online omgeving én handige app
 • Een jaar toegang tot de modules & Pura kids community
 • Direct toegang en elk moment instromen, beginnen wanneer het voor jou uitkomt
 • Inclusief mogelijkheid tot persoonlijk contact bij vragen

Verdiepend coaching pakket

Wil jij extra verdieping tijdens het doen van dit programma en samen met mij nog meer tot de kern komen? Dan is het verdiepende coaching-pakket wellicht wat voor jou!

 1. Telefonische intake – samen tot de kern komen – je verlangen en intenties helder krijgen, zodat je dit ook gedurende het programma kunt meenemen
 2. Wekelijkse check in via de app – ik stuur je actief elke week een berichtje hoe het gaat en wat je tegen komt
 3. Telefonische coaching sessie – rond de helft van het programma
 4. Gedurende 8 weken de mogelijkheid om 24/7 contact op te nemen met mij

Investering verdiepend coaching-pakket: 300 nu voor 200 euro!

Ja, ik wil me graag inschrijven

Een inschrijving is geheel vrijblijvend en pas definitief na het inplannen van de afspraak.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.

Naam*
Geboortedatum
Naam kind (optioneel)
Geboortedatum kind (optioneel)
Adres

Hoe kan ik je bereiken?

Reden voor aanmelding

Wil je in een aantal zinnen omschrijven wat voor jou de belangrijkste reden is voor aanmelding?