Straal in je kracht met praktijk Puur zijn!

Tarieven en vergoedingen

Tijdens een sessie en traject werk ik altijd op een holistische en lichaamsgerichte manier. Ik zet daarbij verschillende therapie en behandelvormen in.

Ik ben een onafhankelijke, holistische, ervaringsdeskundige therapeut en vindt het belangrijk om op een authentieke wijze ondersteuning te kunnen bieden. Helaas valt de holistische zorg (nog) niet onder de reguliere basiszorg. De sessies worden gedeeltelijk vergoed door de aanvullende zorgverzekering. 

Tarieven en vergoedingen

Tijdens een sessie en traject werk ik altijd op een holistische en lichaamsgerichte manier. Ik zet daarbij verschillende therapie en behandelvormen in.

Ik ben een onafhankelijke, holistische, ervaringsdeskundige therapeut en vindt het belangrijk om op een authentieke wijze ondersteuning te kunnen bieden. Helaas valt de holistische zorg (nog) niet onder de reguliere basiszorg. De sessies worden gedeeltelijk vergoed door de aanvullende zorgverzekering.

Tarieven:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek (Telefonisch of fysiek – 30 minuten): Gratis
  • Uitgebreide intake:  €45,-
  • Individuele sessie (75- 90 minuten):  €90,-
  • Lange sessie (2uur):  €120,-
  • Straal in je kracht- traject * basis:  €450,-
  • Straal in je kracht- traject * intensief:  €850,-
  • 8 weken special:  €350,-
  • Online special:  €150,-
  • Ouder & kind traject: op aanvraag (individueel traject op maat)

*Het Straal in je kracht– basis traject duurt 3 maanden en omvat een uitgebreide intake, 3-4 individuele/ lange sessies, wekelijks contact en persoonlijke video’s met praktische oefeningen voor thuis.

*Het Straal in je kracht– intensief traject duurt 6 maanden en omvat een uitgebreide intake, 6-7 individuele/ lange sessies, wekelijks contact en persoonlijke video’s met praktische oefeningen voor thuis.

Mijn intentie is om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid geven gebruik te maken van holistische en lichaamsgerichte therapie. Helaas is het voor een grote groep financieel niet mogelijk om dit (volledig) zelf te financieren. Voel je dat mijn begeleiding en therapie jou verder kan helpen, maar is het met jouw inkomen een te hoge uitgave? Stuur me een berichtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! 

Annuleren:
Afspraken die binnen 24 uur afgezegd worden, worden voor 100% in rekening gebracht

Je kunt niet helen, wat niet van jou is. Voor een groot deel dragen wij lasten en verstrikkingen tot zeven generaties terug! Wanneer je de last en verantwoordelijkheid voor het deel van de ander kunt loslaten, geeft dit zoveel bevrijding en ruimte. Je kunt terug komen in je eigen kracht en autonomie en er ontstaat ruimte voor jouw ware, prachtige zelf.

Magisch en helend!

Mogelijke financiële ondersteuning
De volgende tips kunnen jou wellicht helpen om de sessies bij praktijk Puur zijn mogelijk te maken. Heb je zelf voldoende middelen en wil je een donatie doen om een ander te helpen?  Lees dan de laatste alinea “Steun voor iemand anders.”

Vergoeding zorgverzekering
Ik ben aangesloten bij Stichting CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten). Hierdoor kun je individuele sessies (gedeeltelijk) vergoed krijgen met een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen.

In 2024 vergoeden de volgende zorgverzekeringen gedeeltelijk:

CZ, Ohra, CZdirect en Nationale Nederlanden Zorg Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO en OZF Menzis, PMA en Anderzorg ONVZ, PNOzorg en VvAA De Friesland

Je ontvangt van mij een factuur die je dan zelf declareert bij je verzekering. Via de verzekering ontvang je de vergoeding waarop je recht hebt.

Wanneer je je zorgverzekeraar belt om te vragen of mijn sessies vergoed worden, is het belangrijk te melden dat het om energetische en/of psychosociale therapie gaat.  Ik maak gebruik van de prestatiecodes:

✅ Coaching | 24505
✅ Energetische therapie | 24012
✅ Regressie (reïncarnatie) therapie | 24512
✅ Overige psychosociale therapie | 24504

Verder kun je mijn AGB codes (op aanvraag) of beroepsvereniging vermelden: CAT – BO nr.: 98512023-03-23

Goed om te weten: Het eigen risico is niet van toepassing bij een aanvullende verzekering. De vergoeding die je krijgt, hoef je dus niet via het eigen risico terug te betalen.

Werkgever
Voor werkgevers is het belangrijk dat het op fysiek en emotioneel vlak goed gaat met hun werknemers. Zeker wanneer je door je klachten regelmatig ziek gemeld bent. Ook willen werkgevers vaak bijdragen aan zorgkosten van hun werknemer als het gaat om persoonlijke groei en stabiliteit. Personeelszaken beschikt regelmatig over een opleidings- of persoonlijk ontwikkelbudget (POB) voor werknemers. Deze budgetten mogen soms ook gebruikt worden voor een begeleidingstraject naar eigen keuze. Vraag je werkgever voor meer informatie hierover. Ook de gemeente en het UWV beschikt over bepaalde budgetten. Wanneer je hulp nodig hebt bij het verwoorden van de aanvraag, help ik je graag.

Terugvragen zorgkosten belastingdienst
Mogelijk kom je in aanmerking voor het terugvragen van zorgkosten bij de belastingdienst. Hiervoor kun je de voorwaarden nagaan op de website van de belastingdienst.

Steun voor iemand anders
Iedereen die problemen ervaart en daarbij hulp nodig heeft, heeft behoefte aan een hulpverlener waarmee verbinding ervaren wordt, waar je je door begrepen voelt en die jou helpt je leven weer in balans te krijgen. Helaas heeft niet iedereen heeft de middelen om een therapeut te kunnen financieren die niet of gedeeltelijk vergoed wordt. Heb jij de financiële middelen om een (gedeeltelijke) sessie te kunnen financieren voor een ander en wil je hierbij graag helpen? Neem dan contact op met mij via het contactformulier.

Ja, ik wil me graag inschrijven

Een inschrijving is geheel vrijblijvend en pas definitief na het inplannen van de afspraak.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.

Naam*
Geboortedatum
Naam kind (optioneel)
Geboortedatum kind (optioneel)
Adres

Hoe kan ik je bereiken?

Reden voor aanmelding

Wil je in een aantal zinnen omschrijven wat voor jou de belangrijkste reden is voor aanmelding?