8 weken special – Enkhuizen

Een uniek & life changing programma voor kinderen en ouders

8 weken special

Jouw kind krijgt in 8 weken de tools voor meer zelfvertrouwen, rust & ik-kracht

Veel kinderen van deze tijd zijn “gevoelig”. In de huidige maatschappij met oude opvoedmethodes en systemen lopen ze vaak vast. Dat kan zich uiten in onrustig, druk of negatief gedrag, spanning, overprikkeld raken, emotionele uitbarstingen. Of ze trekken zich juist terug, hebben last van angsten, een negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen.

 • Acht persoonlijke lessen voor jouw kind (zonder ouders) in Studio 22 in Enkhuizen
 • Een schatkist voor jouw kind, waar elke les een mooie steen in komt, die symbool staat voor een kwaliteit
 • Verhelderende online ouder modules in handige app
 • Persoonlijke coaching en begeleiding voor beide ouders
 • Informatie en leuke opdrachten voor thuis, om samen met je kind de informatie in de praktijk te beoefenen

8 weken special

Jouw kind krijgt in 8 weken de tools voor meer zelfvertrouwen, rust & ik-kracht

Veel kinderen van deze tijd zijn “gevoelig”. In de huidige maatschappij met oude opvoedmethodes en systemen lopen ze vaak vast. Dat kan zich uiten in onrustig, druk of negatief gedrag, spanning, overprikkeld raken, emotionele uitbarstingen. Of ze trekken zich juist terug, hebben last van angsten, een negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen.

 • Acht persoonlijke lessen voor jouw kind (zonder ouders) in Studio 22 in Enkhuizen
 • Een schatkist voor jouw kind, waar elke les een mooie steen in komt, die symbool staat voor een kwaliteit
 • Verhelderende online ouder modules via handige app
 • Persoonlijke begeleiding en coaching voor beide ouders
 • Informatie en leuke opdrachten voor thuis, om samen met je kind de informatie in de praktijk te beoefenen

Meer verbinding en fijne energie in huis

In de fijne energie van Studio 22 komen de kinderen acht weken lang elke woensdagmiddag samen. Een veilige plek waar alles er mag zijn, waar je voelt dat je goed bent zoals je bent en waar je leert ruimte te geven aan emoties en gevoelens. Door speelse oefeningen, gesprekken tijdens de les en opdrachtjes voor thuis wordt jouw kind steeds meer bewust van de kwaliteiten die hij/zij heeft.

De ouders hebben ook een grote rol in het programma. Met de online ouder modules krijg je inzicht in de gezins- en familie patronen en jouw eigen aandeel als ouder daarin. Door middel van (telefonische) coaching en begeleiding en wekelijks contact leer je stap voor stap je kind te begeleiden bij de aangereikte tools. Ook leer je hoe je jouw eigen belemmerende patronen in de opvoeding kunt gaan doorbreken. Zodat er meer verbinding met jezelf en met elkaar kan ontstaan ❤

Wil je alleen mee doen met het online programma? Dat kan ook!

Ik ben Angela Reus,
Holistisch Therapeut & Relax kids coach

Vanuit mijn eigen zoektocht naar innerlijke rust en geluk, ben ik op het spoor gekomen van lichaamsgerichte en holistische therapie. Dit voelde als thuiskomen. De veranderingen in mezelf en bij mijn kinderen waren ongekend. Hier wilde ik alles van weten! Vanuit deze drive ben ik gestart met een lichaamsgerichte opleiding innerlijk kind werk, de Relax kids coach opleiding, haptische massage, EMDR (traumatherapie) en de opleiding tot holistisch therapeut.

Ik heb de missie om volwassenen en kinderen in verbinding te brengen met hun gevoel, lichaam en ware zelf. Je laten thuiskomen bij jezelf, zodat je oude pijn kunt loslaten en meer innerlijke rust, kracht en ruimte kunt gaan voelen. Dit doe ik door het geven van individuele therapie in mijn fijne praktijkruimte in Enkhuizen. Voor ouders & kinderen heb ik een succesvol 8 weken programma om meer verbinding met jezelf en met je kind te ervaren.

Modules

Ontspanning is de eerste stap naar meer rust in jezelf en in huis. Jouw kind leert dat er meerdere manieren zijn om te ontspannen, bijvoorbeeld door te bewegen, spelen, ademen en te visualiseren. Ook zetten we deze week intenties voor de komende 8 weken.

Wanneer je overprikkeld bent, reageer je soms anders dan je zou willen. Door middel van de stoplichtmethode, leuke oefeningen en een leuk verhaal, leert jouw kind het verschil tussen kalm, gespannen en overprikkeld zijn. Door de stoplichtmethode leert jouw kind hier woorden aan te geven & kan je samen afspraken en plannen maken wat je in bepaalde situaties kunt doen.

We worden allemaal geboren met een “schatkist” aan kwaliteiten in onszelf. Door bewust te worden welke kwaliteiten jouw kind en jij als ouder hebt, kan je ze ook bewust in gaan zetten op momenten dat het even niet zo makkelijk is. Ook leren we dat achter een kwaliteit soms ook een valkuil kan zitten, zo leert jouw kind dat achter “minder wenselijk” gedrag ook een positieve kwaliteit zit.

Wanneer je meer ruimte leert te geven aan de emoties en gevoelens die je hebt, kunnen ze ook makkelijker door je heen bewegen en weer oplossen of los gelaten worden. Met behulp van leuke oefeningen en een mooi verhaal gaan we hier mee aan de slag en samen oefenen. Als ouder leer je tijdens de ouder module de invloed van jouw opvoeding op het gedrag van je kind én hoe jouw kind ook onbewuste gevoelens en emoties van jouzelf kan spiegelen met zijn/haar gedrag.

Wanneer je een duidelijke grens kan aangeven vanuit een gelijkwaardige en kalme energie, zullen kinderen en andere mensen hier beter rekening mee gaan houden dan wanneer je een grens aangeeft vanuit macht (wat vaak juist meer conflict oplevert). De grenzenoefening die we deze les doen is vaak erg verhelderend voor de kinderen én de ouders. Boosheid is een emotie die vaak (onbewust) onderdrukt wordt en als onwenselijk wordt gezien, doordat kinderen leren dat boosheid er mag zijn én je dit op een gezonde manier kan uiten kan dat een hoop conflicten schelen.

Alles is energie. Gevoelige kinderen nemen soms onbewust energie en gevoelens van anderen over en raken zo snel overprikkeld. We gaan oefeningen doen om ons energieveld op te schonen en te beschermen en leren dat als je goed “geaard” bent, dus in contact met jouw eigen lichaam en de aarde, je makkelijker de energie en prikkels die je niet meer nodig hebt kunt loslaten.

Wanneer je vertrouwen hebt in jezelf en je eigen kunnen en jij kan voelen wat goed is voor jou, kan je jezelf ook dragen als je in een minder prettige situatie komt. In onze hectische wereld, waar veel angst en onrust is, is het hebben van vertrouwen in jezelf en in het leven soms niet vanzelfsprekend. Door leuke oefeningen en een mooi verhaal gaan we ervaren dat we allemaal de kwaliteit hebben van (zelf)vertrouwen!

De laatste les & ouder module gaat over geluk en manieren waarmee jij meer geluk en fijne flow in je leven kunt ervaren. Door leuke oefeningen, een terugblik op de afgelopen 8 weken en het zetten van intenties voor de komende periode, kun je samen met de kind de fijne energie van de afgelopen weken vast houden.

Ervaringen van ouders en kinderen

 

Tijdens de evaluatie na afloop van het programma geven de meeste kinderen een 10! Het laagste cijfer was een 8.
Het leukste vinden de kinderen het versieren van de schatkist, de spelletjes, massageverhalen en oefeningen met de playmobil-poppetjes. De voelmomentjes tussen de oefeningen door vinden ze in het begin vaak lastig, maar hoe vaker we dit oefenen, hoe beter het gaat. De ouders ervaren de informatie uit het online ouder programma en de begeleiding als zeer waardevol.

Roos - Moeder
van Jayden (6 jaar)

“Mijn zoontje heeft mee gedaan aan de 8 weekse training. Wat ben ik blij dat we dit hebben gedaan, Jayden vond de lessen heel erg leuk en keek er elke week weer naar uit. Hij maakte een afscheidscadeau met hartjes omdat hij van Angela hield, want ze hielp mij zo goed en was zo lief voor mij zei hij. Als ouder vond ik het ouder programma heel erg fijn en overzichtelijk. Het heeft vele inzichten gegeven. Een enorm pluspunt was ook dat het contact met angela heel goed verliep, bij vragen reageerde ze snel en nam de tijd om alle vragen te beantwoorden. Ook als ik even wilde sparren of iets wilde delen stond ze voor ons klaar. Deze training is echt een aanrader!”

Anita - Moeder
van Yuna (6 jaar)

“Heel blij dat ik met Angela contact heb gezocht voor mijn dochter. Ik heb haar zien groeien. Ze ging altijd met plezier heen. Niet alleen voor haar, maar ook voor mij als ouder was het goed. Heel blij met de tips en handvaten die ik kreeg! ❤ ”

 

Danielle - Moeder
van dochter (11 jaar)

“Lieve Angela, we willen je onwijs bedanken voor de 8 weekse cursus met handige tips en handvaten, waardoor er meer rust en begrip voor elkaar gekomen is. Het was voor ons echt de moeite waard ❤”

Moeder
van zoon (8 jaar)

“Wat vond hij het jammer dat hij klaar was vandaag! Mijn zoon heeft zo ontzettend veel van je geleerd! En zeker na je gesprek aan de telefoon over je grenzen bepalen en deze ook vertellen aan elkaar is echt een eye opener… er is zoveel meer duidelijk… en dat is echt heel fijn!!! Mijn zoon was elke week heel blij om naar je toe te gaan! Je bent lief en zorgzaam en je hebt hem een thuis gevoel gegeven… want hoe spannend is het om naar iets toe te gaan wat onbekend is en dan ook nog met kindjes die je niet kent. Wij zijn super trots op onze zoon wat hij heeft bereikt tot nu toe! Hij is duidelijker in zijn woorden en zijn gevoel. Dank je wel voor je leerzame weken! Ook voor ons als ouders!!”

Jamila - moeder
van Ties (8 jaar)

“Wat ik geleerd heb van Angela is om de verbinding te zoeken met m’n zoon, maar ook die met mezelf en zo dichter tot elkaar te komen. Voor mij werkte het goed door de praktische opdrachten, ik leer door te doen. En door een stukje achtergrond theorie en visie. Onze zoon heeft geleerd om zelf invloed te hebben op z’n gedrag en ik dat ik hem meer dat vertrouwen en de verantwoordelijkheid mag geven. Als ik zie hoe onze zoon in die paar weken een positieve ontwikkeling heeft doorgemaakt en dat zelf ook merkt ben ik heel blij dat we de keuze hebben gemaakt om naar Angela te gaan!”

8 weken special: van 450 nu voor 350 euro!

Startdatum

September 2024 start er weer een nieuwe groep

Indien 1 groep: 15.45 – 16.45uur
Indien 2 groepen: 14.45uur – 15.45 en 16.15 – 17.15uur
(geef bij inschrijving je voorkeurstijdstip op)

Mijn intentie is om zoveel mogelijk ouders en kinderen de mogelijkheid te geven mee te doen. Voel je dat dit programma iets is voor jou en je kind, maar is het met jouw inkomen een te hoge uitgave?

Stuur me een berichtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Het programma

 • 8 weken een les van 1 uur voor de kinderen op woensdagmiddag (zonder ouders)
 • Locatie: Studio 22, Harpstraat – Enkhuizen
 • Leeftijd: 6-11 jaar
 • Kleine groepen van 4 tot max. 6 kinderen
 • Deelname aan ouder modules via handig online programma & app
 • Telefonische coaching voor beide ouders (inbegrepen) of Individuele therapie sessie (gereduceerd tarief)
 • Wekelijks persoonlijk contact met ouder via de app

Inclusief

 • Telefonische intake
 • Persoonlijke telefonische coaching sessie voor beide ouders
 • Laagdrempelig contact & wekelijkse check in
 • Deelname aan het online ouder programma (twv 150 euro)
 • Een jaar toegang tot de informatie na afloop van het programma
 • Schatkistje met per les 1 edelsteen die uitgezocht mag worden. Dit kistje blijft staan in de studio en mag de laatste les mee naar huis genomen worden
 • Massagebal

Ja, ik wil me graag inschrijven

Een inschrijving is geheel vrijblijvend en pas definitief na het inplannen van de afspraak.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.

Naam*
Geboortedatum
Naam kind (optioneel)
Geboortedatum kind (optioneel)
Adres

Hoe kan ik je bereiken?

Reden voor aanmelding

Wil je in een aantal zinnen omschrijven wat voor jou de belangrijkste reden is voor aanmelding?